sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Opiskelijan keittiö Vol.II

Meksikolaisen rajarosvon pata:
200g jauhelihaa
1 pussi herne-maissi-paprika pakastetta
1 vajaa pieni tölkki 70g tomaattisosetta tai 1,5 ruokalusikkaa tuubista
2 dl vettä
1/2 lihaliemikuutio
1 tl mietoa chilijauhetta
mustapippuria, pieni ripsaus valkosipulijauhetta (?)
suolaa (lisää lopuksi, maistettuasi)
1 dl makaronia

1. Ruskista jauheliha pannulla.
2. Lisää vihannessekoitus, tomaattisose, 2 dl vesi, 1/2 liemikuutio ja mausteet. Kuumenna kiehuvaksi.
3. Lisää makaronit ja hauduta folion alla 15min, kunnes makaronit ovat pehmeitä.
Lisää tarvittaessa tilkka vettä, tarkista maku, ripsauta hitunen sokeria.
Lisukkeeksi sopii juustoraaste ja jokin etikkasäilyke.


Tämän ruan teossa jopa täystunari kokki (kuten allekirjoittanut) onnistuu! Hyvää, täyttävää ja ennenkaikkea halpaa ruokaa. Täydellinen opiskelijalle!
(jauheliha on tässä korvattu suikalelihalla)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti